Fabrica de Arta

Fabrica de Arta

              

 

 

 

Sa facem cunostinta
Despre Fabrica de Arta

Totul a pornit de la o nevoie, nevoia unui element care sa transmita multa emotie, care sa poata sa anime si sa schimbe complet infatisarea unei camere, a unui decor, sa o umple de culoare, care sa iti transmita bucurie, energie si entuziasm.  Ulterior, nevoia a inceput sa se accentueze, iar dorinta de a creea acea idee, acel ceva care sa iti transmita emotia pe care o vrei si care sa te reprezinte a inceput sa nu-ti mai dea pace. Si asa incep cautarile, discutiile cu prietenii, ambitia si incapatanarea de a gasi oamenii si resursele necesare care te pot ajuta sa creezi acea idee, sa acoperi acea nevoie si sa o impartasesti si cu ceilalti.

Noi suntem Fabrica de Arta, o mana de oameni veseli, plini de optimism, cu idei, vise si idealuri marete, cu o doza mare de energie si inarmati cu multa ambitie, dornici sa schimbam lumea prin creativitate, inovatie, imaginatie fara limite si pasiune pentru arta. Ne plac lucrurile bine facute, micile detalii care fac diferenta, oamenii care vor sa-si depaseasca in permanenta limitele, care pun multa pasiunea in tot ceea ce fac, care isi doresc sa creeze, sa se dezvolte, toate acestea intr-un mediu relaxant, alaturi de oameni deschisi, prietenosi, gata sa dea o mana de ajutor ori de cate ori este nevoie, foarte entuziasmati de a creste impreuna o idee si de a contura un proiect inovativ si plin de originalitate.

Iubim frumosul sub toate formele sale, de aceea sustinem oamenii ideatici, cu multa imaginatie si suficient de creativi si dornici sa creeze lucruri care sa-i reprezinte sau care sa contureze o idee frumoasa, idee pe care ne dorim sa o crestem impreuna. Impreuna vrem si putem sa construim o comunitate, sa crestem idei, proiecte, vise si pasiuni ale oamenilor, toate concretizate in creatii pe care sa le facem cunoscute publicului larg.

Colaborarea cu atelierul de creatie NOD makerspace ne-a ajutat sa ne deschidem noi perspective, ne-a aratat ca exista oameni creativi, receptivi la idei si noutate, aceasta comunitate minunata fiind dornica sa cunoasca oameni noi si pasiunile lor. Impreuna va putem pune la dispozitie tot ceea ce este necesar pentru a transforma orice idei sau proiect in realitate. Tot ce trebuie sa faci este iti doresti sa fii un artist, sa ne scrii despre ideea la care te-ai gandit si ulterior sa ne cunoastem (asteptam cu nerabdare).

Ce ne dorim, ce va oferim
De ce Fabrica de Arta?

Cand lucrurile incep sa se lege, oamenii incep sa lucreze impreuna, ideile vin din toate partile, rezultatul este unul spectaculos. Toate acestea au dus la la aparitia Fabricii de Arta, un mediu interactiv unde orice artist isi poate da frau liber ideilor si poate sa isi contureze creatiile, poate cunoaste noi artisti si de ce nu, poate pe viitor vor lucra la proiecte interesante impreuna. Va punem la dispozitie acest magazin virtual, unde va puteti face cunoscuti, va puteti comercializa produsele, veti beneficia de toata atentia si sprijinul nostru, veti lega prietenii cu oamenii deosebiti si veti fi incurajati sa va exprimati toate ideile si propunerile pe care noi le vom primi cu mare deschidere.

Din dorinta accentuata de a acoperi cat mai bine dorintele comsumatorilor, a fost creat si un modul de personalizare, unde pe langa galeria foto pe care v-o punem la dispozitie aveti posibilitatea de a va personaliza o gama diversificata de produse cu fotografiile voastre. Gasiti de asemenea si ,,Chat-ul online‘‘(link catre butonul de chat) unde ne puteti face cunoscute propunerile cu privire la alte produse pe care le doriti (conditia este ca produsele propuse sa aiba caracter similar cu cele existente pe site), propuneri pe care le vom analiza cu interes si vom reveni cu un feedback in cel mai scurt timp posibil. De asemenea, chat-ul va ofera posibilitatea de a va raspunde intrebarilor, neclaritatilor sau diverselor solicitari pe care le aveti.

Ne dorim ca oamenii talentati sa nu mai fie nevoiti sa renunte la vocatia lor, sa nu mai fie constransi sa decurga la concesii mult prea mari, acest mediu fiind creat tocmai din dorinta de a veni in ajutorul acestor persoane. Vrem sa cream impreuna o comunitate a oamenilor creativi, ideatici, inovativi, pasionati de a crea si cu o imaginatie fara limite. Impreuna ne dorim sa promovam arta, frumosul, sa cream o diversitate in idei si creatii.

Daca te numeri printre acesti oameni, te incurajam sa ne scrii cu incredere, si de ce nu, sa te alaturi comunitatii noastre, sa fii un artist, un revolutionar in gandire, cu o dorinta mare de a produce o schimbare.

There are no products to list in this seller.