Ai deja cont? Conecteaza-te!

Comunitatea oamenilor creativi si ideatici

In cadrul acestei comunitati vei intalni multi artisti, o multitudine de creatii originale, creative si pline de pasiune; vei putea lega prietenii, concretiza noi proiecte, vei putea sa iti urmezi pasiunile si sa faci lucrurile din vocatie, intr-un mediu plin de optimism si veselie; vei descoperi noi forme ale artei, ale frumosului, prin creatii redate in cele mai inedite modurile de catre artistii nostri; Fabrica de Arta va fi un agregator al oamenilor creativi, locul unde cele mai nastrusnice idei se vor concretiza si vor prinde un contur deosebit.

Ne plac lucrurile bine facute, suntem atenti la acele detalii care fac diferenta, de aceea punem mare accent pe profesionalismul si calitatea produselor si serviciilor pe care vi le punem la dispozitie. Fabrica de Arta va ofera posibilitatea de a interactiona cu artisti diversi, oameni deschisi, alaturi de care puteti sa implementati noi idei, noi proiecte, sa abordati noi orizonturi. Intr-un mediu nonconformist, relaxant si plin de prietenie, avantajele financiare nu vor intarzia sa apara daca valorificati oportunitatile ce se intrezaresc la orizont.

Parteneriate durabile
De ce FABRICA DE ARTA?

Fabrica de Arta este un proiect dedicat tinerelor talente, oamenilor creativi, ideatici si inovativi in gandire, dorindu-si sa ofere tot suportul necesar artistilor (fie ei pictori, desenatori, fotografi, designeri, sculptori, proiectanti) pentru vocatia, pasiunile si creatiile loc. Ne dorim sa cream o comunitate impreuna, sa crestem si sa ne dezvoltam treptat.

Alaturi de echipa noastra te vei putea bucura din plin de cea mai buna promovare, prin utilizarea unor strategii de marketing eficiente. Creatiile tale vor fi cu usurinta cunoscute de publicul larg, iar tu vei putea culege laurii victoriei.

Iti oferim posibilitatea de a decide care este pretul de comercializare pentru creatiile / produsele tale, fara a fi responsabil de cheltuiele de promovare, functionalite magazin sau alte costuri. In fiecare luna te vei putea bucura de beneficiile financiare obtinute in urma comercializarii produselor.

Noi iti vom asigura cheltuielile de curierat aferente comenzilor primite din partea clientilor. Ne vom axa pe obtinerea unui raport calitate - pret cat mai avantajos si vom acorda o atentie sporita in ceea ce priveste livrarea unor servicii inalt calitative clientilor nostri.

Mediul interactiv si lipsit de restrictii iti va oferi posibilitatea de a gasi inspiratia necesara pentru cele mai bune idei pe care te vom incuraja si ajuta sa le realizezi. Dorim sa obtinem parteneriate durabile si mai presus decat aceste aspecte, ne dorim sa legam relatii de prietenie.