Misiune si Valori

Salutare om creativ,
    
Stiai ca Fabrica de Arta este un proiect care deserveste promovarii tinerelor talente si a oamenilor ideatici, axati spre inovatie? DA, asa este! Prin urmare, Fabrica de Arta este  singurul proiect din Romania de acest gen care urmareste sa sustina tinere talente, fie ei sculptori, pictori, designeri, fotografi, proiectanti, etc. Fabrica de Arta sustine asadar vocatia si impreuna cu tine poate sa duca la o dezvoltare personala semnificativa. Iti surade ideea?

Ce-si doreste mai exact Fabrica de Arta? Proiectul este gandit ca si un agregator de nou, un  agregator al oamenilor inventivi si pasionati, axati  pe dezvoltarea profesionala prin creatie. In agitatia cotidiana, observam in stanga si in dreapta noastra foarte multi oameni talentati, dar care nu mai activeaza in zona vocatiei din terte motive, lesne de inteles.  Asadar, iti scriu tie - artistului din tine -  tocmai pentru ca sunt de parere ca lumea artistica nu este sustinuta la potentialul ei maxim de societatea zilelor noastre, din dorinta de a realiza un spatiu creativ care sa iti ofere posibilitatea tie precum si tinerilor artisti de a comerciliza produsele intr-un mediu usor de utilizat si sigur. De aceea va punem la dispozitie un magazin virtual care va functiona precum un agregator de arta.

Ne dorim sa sustinem si sa oferim tot suportul necesar artistilor care sunt determinati sa isi puna in valoare aptitudinile, fie ca facem referire la fotografie, imprimare, gravura, modelaj, pictura, lucru in lemn, artizanat, sculptura, etc. Orice produs care deserveste indeosebi amenajarilor interioare va fi luat in considerare de catre Fabrica de Arta.

Fabrica de Arta va fi deschisa catre nou, catre inovatie si va incerca pe langa oferirea celor mai bune solutii de E-commerce si livrare, crearea unei comunitati de artisti alaturi de care sa ne dezvoltam treptat, pas cu pas, sa promovam arta, frumosul in toate formele sale, atat pe plan national cat si international utilizand strategii de marketing eficiente.

Vrei sa faci parte din echipa noastra, comunitatea oamenilor creativi? Te incurajam sa ne trimiti imagini cu operele/creatiile/lucrarile tale, spune-ne cum vrei sa te cunoasca lumea, incepe sa creezi iar noi te vom sustine 100% astfel incat sa iti urmezi pasiunile si vocatia.

SUCCES!
Cu prietenie,
Fabrica de Arta