Rate fara dobanda

PLATA CU CARDL IN RATE FARA DOBANDA

1. CardAvantaj – RATE fara Dobanda

Folosind CardAvantaj beneficiezi de 3 RATE fara dobanda sau plata integrala.

Programul de plata in RATE fara Dobanda folosind cardurile de credit CardAvantaj este disponibil pentru cumparaturi online, pe site-ul Fabricadearta.ro

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata “Online cu card bancar” si numarul de rate dorit: 3 rate fara dobanda sau integral. Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, Credit Europe Bank, prin intermediul platformei MobilPay. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Pentru asistenta non-stop cu privire la cardurile CardAvantaj, apeleaza: CEBLine - 0801.000.000 (numar apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000

 

 

2. StarCARD – RATE fara Dobanda

Folosind cardurile de credit BT beneficiezi de 3 RATE fara dobanda sau plata integrala.

Programul de plata in RATE fara dobanda folosind cardurile de credit Star BT este disponibil pentru cumparaturi online, pe site-ul Fabricadearta.ro

Folosind cardurile de credit de la Banca Transilvania, prin programul StarCARD beneficiezi de 3 rate fara dobanda pentru orice cumparatura efectuata la Fabricadearta.ro!

Sunt incluse in program cardurile de credit STAR Forte: MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, STAR Gold: Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary si STAR Platinum: Visa Platinum.

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata “Online cu card bancar” si numarul de rate dorit: 3 rate fara dobanda sau integral. Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, Banca Transilvania prin intermediul platformei MobilPay. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Informatii suplimentare despre cardurile de credit StarCARD se pot obtine la serviciul CALL CENTER:
0801 01 0128 (BT) – apelabil din reteaua ROMTELECOM
0264 30 8028 (BT) – apelabil din orice retea, inclusiv international
*8028 (BT) – apelabil din retelele Vodafone şi Orange

 

3. BonusCard – RATE fara Dobanda

Folosind BonusCard beneficiezi de 3 RATE fara dobanda.

Programul de plata in rate fara dobanda folosind cardul Garanti Bonus Card este disponibil pentru cumparaturi online, pe site-ul Fabricadearta.ro

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata “Online cu card bancar” si numarul de rate dorit: 3 rate fara dobanda sau integral. Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, Garanti Bank prin intermediul platformei MobilPay. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Informatii suplimentare despre cardurile de credit Garanti BonusCard se pot obtine la serviciul Alo Garanti apeland numarul de telefon: +40 21 200 94 94.